Det gode liv på Risøya

Kommende onsdag skal jeg ut og holde foredrag. Om det gode livet på Risøya, uten noe infrastruktur, ikke strøm eller vann. Litt gammeldags, men godt liv altså.
Det er ikke første gangen jeg holder foredraget, og ikke er det første gang jeg står foran mange mennesker heller. Har blitt noen tilfeller gjennom årene, både som kursholder (IKT) og som politikerspire. Kursene har gått bra, politikken ikke fullt så bra.

Men det var livet på denne øya da. Hvordan kunne det ha seg at et IT-menneske bare hoppa av hele karusellen og satte seg sjøl 60-70 år tilbake i tid? På tide med noe mer håndfast kanskje, eller jeg ble rett og slett lei av dresskledde mannfolk i femtiåra som hadde litt for sterk møtekultur og altfor liten innsikt.

Uansett hva årsaken var, den forblir nok en liten hemmelighet, så lokket et annerledes liv på meg. Jeg er fra bygda, har bodd mange år i storbyer, så ei øy var noe nytt og spennende. Utfordringer har jeg aldri vært redd for, jeg hopper som regel rett uti med begge beina før jeg sjekker om jeg kan svømme i farvannet.

Kan vel ikke røpe så altfor mye ennå, må først få hele foredraget på beina, siden sist så har det vært pc-krasj og den lille reserven min har ikke alt inne. Ikke vil hun motta mer info heller så ekstern harddisken vil hun ikke vite av. Du kan komme på onsdag kl 19:00 så får du se resultatet.

Øde beliggenhet, et lite hus på ei øde øy

Øde beliggenhet, et lite hus på ei øde øy, huset er til venstre i bildet


Kommentarer

Det gode liv på Risøya — 2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *