Fåredrag og null nerver

Ingen skrivefeil, fårene er med de. Nå er det knapt noen timer til alt skal være klart. Om det er det? Selvsagt ikke. Blir da ingen utfordring om alt skal klaffe vel. Men fårene fikk være med denne gangen.

Sist jeg skulle holde dette foredraget var i fjor på seinsommeren. En strålende dag og ingen ville vel egentlig være innendørs. Solen skinte ned fra en helt klar og fin himmel. Sjølufta kom sivende inn gjennom de åpne vinduene og der skulle helst gardinene blafret i vinden. Det gjorde de ikke, for de fantes ikke. Lerretet ble altfor lyst og selv jeg som visste hvilke bilder som skulle komme hadde trøbbel med å gjenkjenne de.

Ikveld er det et annet lokale, med gardiner på plass. Jeg bare håper og krysser fingre for at alle kabler er mulig å finne så jeg får satt opp utstyret på skikkelig vis. På ei facebookgruppe jeg er med på ble det en liten gjennomgang i går over foredragsholdere og tips til oss. Var helt klart store forskjeller på hvordan og hva foredragene er.

Misunnelsen ble stor for meg, eller kunne blitt, når jeg så de andre kunne diskutere seg i mellom om hvilke goder de fikk som foredragsholdere på store konferanser. Helt til jeg kom på at dem er helt garantert sikkert mer nervøse enn jeg har vett på å være 🙂

Da håper jeg bare pudderdåsa (min lille og gamle rosa pc) holder gjennom kvelden, neste uke skal hun få gjenoppta sin pensjonisttilværelse. Og at presentasjonen har en smule sammenheng, så publikum blir fornøyde.

Jeg bør ikke stå der med fingrene kryssa, så håper du vil gjøre det for meg?

klem fra Cass

2villsau


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *