Freddan og statistikk

Det er fredag, helga er snart over oss og jeg har tenkt å ta meg skikkelig helg etter ukas oppdrag. Men som alltid før helga er det viktig for meg å ha oversikt. Avslører meg sikkert som en kontrollfreak nå, men det er sånn det er.

Først til dere som lurer. Ja fåredraget gikk fint det. Fårene kom som de skulle på presentasjonen, men litt tekniske problemer hadde min rosa venninne. Pudderdåsa trenger avlasting når det kommer til sånne oppgaver og den er på vei. Begge ukas årsmøter gikk greit unna og papirarbeidet er snart avslutta.

Litt småtteri er blitt fiksa for forskjellige oppdragsgivere. Jeg kan ta helg med god samvittighet, trur jeg. For jeg sjekker alltid hvordan fb-sider, websider osv har gjort det den siste uka. Da har jeg en liten ide om hvor fokuset skal rettes når mandagen kommer.

Skal ikke trøtte dere med det, men kanskje noen har en liten forklaring på dagens mysterium?
statistikkPå en av facebooksidene jeg drifter skulle jeg se etter hvor i verden folk som likte siden kom fra. Da fant jeg denne morsomme oversikten over kjønnsfordeling.

Jeg veit at det finnes mennesker som er litt av begge deler, men det er såvidt jeg veit ikke mulig å velge på facebook. Likevel må de ha funnet en løsning, for 48+48=96, er det ikke? Dessuten så er fb snerpete, så de har neppe åpnet opp for muligheten.

Matte er et av mine bedre fag så jeg burde ha klart denne, men jeg skjønner faktisk ikke hvordan dette oppstår. Pytt, det er helg så jeg får se litt rundt på det. Neste prosjekt er uansett å sette sammen kurs/foredrag inne sosiale medier. Jeg må vel ta høyde for at det er av interesse for både menn, kvinner og de udefinerte.

Og til uka må jeg ut og finne en passende nyhetssak å skrive for neste innsendingsoppgave på studiene. Har en liten ide om hva det kan bli, men skal la den modne seg i helga 🙂

God Helg


Kommentarer

Freddan og statistikk — 1 kommentar

  1. Og jeg ser jeg har en liten jobb å gjøre med designet her på sida. Jaja, helga kaller uansett, det får vente til mandagen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *